Ravels

Ben je in de ochtendrush vergeten make-up op te brengen? Permanente make-up Hoogstraten to the rescue! Dankzij permanente make-up straal jij op elk moment van de dag en bespaar je jezelf een heleboel tijd bij het opmaken.

Wie zijn wij?

We zijn samen gekomen door een vrouwelijke tattoo-artist die haar passie voor permanente make-up met ons deelde. Hieruit is PMU Brabant tevoorschijn gekomen en uitgegroeid tot specialist op het gebied van permanente make-up. Bij PMU in Ravels staan schoonheid en natuurlijkheid hoog in het vaandel. De vrouw die onze zaak heeft opgericht straalt in haar werk en deelt haar passie met haar klanten. Ze zorgt dat de klanten met een stralende lach weer de deur uitlopen samen met een perfect en fris gezicht. We hechten waarde aan jou als klant en benaderen klanten op een persoonlijke manier. We geven adviezen op maat en we weten voor ieder type gezicht de juiste look te creëren met permanente make-up.

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 15 MINUTEN RIJDEN VANAF RAVELS

Gratis parkeren direct voor de deur!

Wat is PMU?

Permanente make-up is het aanbrengen van pigment in de huid op een tatoeage achtige manier. Het voordeel is dat de naald veel minder diep in de huid wordt geplaatst tijdens het aanbrengen van pigment in tegenstelling tot een tatoeage. Het is daardoor ook minder gevoelig. Permanente make-up blijft jaren zitten en is zeer bestendig tegen water en overige activiteiten. Het loopt niet uit zoals gewone make-up en je hoeft je niet meer op te maken op de plaatsen in het gezicht waar de permanente make-up is aangebracht. Je kunt er mee slapen, zwemmen en sporten zonder gedoe van bijwerken.

Bij ons wordt dit op een vakkundige specialistische manier gedaan door ervaren schoonheidsspecialisten op het gebied van permanente make-up. Tevens is het mogelijk een verdovende zalf te laten aanbrengen op de te behandelen delen zodat de behandeling vrijwel pijnloos kan worden ondergaan.

Welke soorten permanente make-up bieden wij aan in Ravels?

Voor onderstaande diensten kun je bij ons terecht.

Wenkbrauwen laten tatoeëren

Wenkbrauwen laten tatoeëren is zeer geschikt wanneer je vollere wenkbrauwen wil. Met de speciale haartjes techniek worden wenkbrauwen op een natuurlijke manier getatoeëerd. Dit geeft een zeer natuurlijk effect. Gewone opgetekende wenkbrauwen willen er nog wel is onnatuurlijk uitzien. Maar met deze techniek krijg je prachtige wenkbrauwen zoals ze horen te zijn. Tevens scheelt het heel veel tijd na het opstaan. Je hebt veel minder tijd nodig om jezelf op te maken en kunt vol gemak naar je werk of studie zonder teveel poespas van het bijtekenen van je wenkbrauwen.

Permanente eyeliners

Een lijntje om de ogen accentueert de ogen sterk en brengt diepte met zich mee. Het creëert een sexy look. De eyeliner van PMU is zeer praktisch omdat deze permanent blijft zitten en met een perfecte lijn wordt aangebracht. Zowel het bovenste als onderste ooglid kan worden voorzien van permanente eyeliner.

Vollere lippen?

Wil je mooie lippen? In dit geval kun je jouw lippen corrigeren met permanente make-up. De vorm kan worden aangepast en tevens ook de kleur van de lippen. Permanente make-up kan verouderingsverschijnselen corrigeren en de lippen op deze manier er jonger uit laten zien.

Litteken camouflage, BB Glow en Haar pigmentatie

Met litteken camouflage ben je voorgoed van je littekens af door deze op een natuurlijke wijze te laten camoufleren. Door permanente make up aan te brengen in de kleur van jouw huidtint worden littekens vrijwel onzichtbaar.

BB Glow zorgt voor een perfecte egale mooie huid. Deze manier van permanente make-up zorgt er namelijk voor dat acne littekens worden weggewerkt. De permanente make-up zal net als bij litteken camouflage worden aangebracht in de tint van je huid.

Haar pigmentatie is de oplossing voor dun en kalend haar. Bij veel haaruitval waar vooral mannen last van hebben biedt haar pigmentatie de oplossing. De pigmentatie zorgt voor opvulling met een natuurlijke haarlook op de dunne of kale plekken.

Afspraak maken voor permanente make-up nabij Ravels

Als je nog vragen hebt, dan staan wij altijd paraat om deze te beantwoorden. Je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, via e-mail info@pmubrabant.nl, telefoon:+31(0)85 130 91 14 of Whatsapp: 06 44 436 361. Liever direct een afspraak inplannen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij PMU Brabant.