Valkenswaard

Heel wat mensen ondervonden reeds de talrijke voordelen van permanente make-up. Het is tijd besparend en je ziet er elke dag opnieuw schitterend uit. Is jouw interesse ook gewekt? In onze studio nabij Valkenswaard kan je terecht voor permanente eyeliner en wenkbrauwen. Ook voor ingrepen als het camoufleren van littekens, haarpigmentatie en technieken als de BB Glow kan je bij ons deskundig team in terecht.

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 30 MINUTEN RIJDEN VANAF VALKENSWAARD

Gratis parkeren direct voor de deur!

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?

Bij permanente make-up worden pigmenten ingebracht in de huid. Het verschil met een tatoeage is dat de naald bij permanente make-up minder diep wordt ingebracht. Toch is het ook hier belangrijk je goed te laten informeren alvorens je de stap zet. Wij helpen je graag verder met al je vragen en bieden je de zekerheid van een hygiënische en veilige ingreep die enkel uitgevoerd wordt door specialisten. Afspraak maken

PMU DIENSTEN DIE WIJ AANBIEDEN NABIJ VALKENSWAARD

Voor onderstaande diensten kun je bij ons terecht.

WENKBRAUWEN TATOEËREN

Wenkbrauwen geven het gezicht vorm. Veel mensen spenderen dan ook elke ochtend heel wat tijd aan het invullen van de eigen wenkbrauwen met make-up. Vaak is het een tijdrovende klus. Velen opteren dan ook voor het permanent laten tatoeëren van wenkbrauwen. Hierdoor kun je je kostbare tijd in de ochtend voor iets anders gebruiken én sta je elke dag op met weelderige, natuurlijke wenkbrauwen waardoor jij er de hele dag lang fris uitziet. Afspraak maken

KLEURRIJKE EN VOLLE LIPPEN

Doorheen de jaren wordt onze huid dunner. Dit geldt alsook voor onze lippen. Hoe ouder we worden, hoe dunner de lippen worden. Ook het pigment neemt af waardoor onze lippen er vaal kunnen gaan uitzien. Met permanente make-up lippen kunnen we zowel de kleur als de vorm van de lippen aanpassen. Hierdoor zie je er meteen terug heel wat jaartjes jonger uit

EYELINER

Ieder die make-up draagt, kan het beamen: het aanbrengen van eyeliner is een lastig klusje. Voor het aanbrengen heb je concentratie nodig en alsnog zit het vaak niet hoe je het gewild had. Op de dagen dat je eyeliner dan wél perfect zit in de ochtend, loopt hij vaak doorheen de dag uit. Permanente eyeliner is dan ook dé oplossing voor al wie houdt van de open blik die eyeliner je geeft, maar niet van alle ergernissen die erbij komen kijken. Afhankelijk van wat jij wil, kan je bij ons terecht voor permanente eyeliner voor zowel boven als onder. Of misschien wel allebei?

LITTEKEN CAMOUFLAGE

Een vaak voorkomende oorzaak van een aangetast zelfvertrouwen zijn zichtbare littekens. Ook hier kan permanente make-up een oplossing bieden: door het inbrengen van compatibele pigmenten(litteken camouflage) zorgen we ervoor dat jouw litteken minder zichtbaar wordt. Wat wel opnieuw zichtbaar wordt? Jouw zelfvertrouwen!

HAAR PIGMENTATIE

Heel wat mensen krijgen naarmate ze ouder worden last van uitvallende haren. Anderen hebben dan weer van nature heel dun haar. Ook hier biedt permanente make-up uitkomst door middel van haar pigmentatie. Door het plaatsen van pigmenten op de plaatsen waar de haren zijn uitgevallen of dunner geworden zijn, lijkt het net alsof jij opnieuw een weelderige, natuurlijke haarbos hebt gekregen.

BB GLOW

Een veel voorkomende herinnering aan acné in de jeugd zijn de littekens die ook op latere leeftijd nog steeds zichtbaar zijn. Een grote ergernis voor velen. BB Glow kan hier de oplossing bieden. Hierbij worden serums op kruidenbasis met hele fijne naaldjes in de huid ingebracht. Dit is een vernieuwende techniek die ervoor zorgt dat jij na 3 tot 5 behandelingen een mooie, egale huid hebt zonder oneffenheden en dit voor wel 6 tot 9 maanden lang.

MAAK EEN AFSPRAAK