Turnhout

Wil je er graag altijd goed uitzien, zonder hier veel energie te moeten insteken ‘s morgens? Dan is permanente make-up misschien wel iets voor jou! Dit kan je laten doen doen in Turnhout en zorgt ervoor dat je nog meer gaat stralen elke dag zonder hier urenlang voor voor de spiegel te moeten staan.

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP EIGENLIJK?

Waarschijnlijk weet je al een beetje wat dit is, maar toch een kleine schets. Het is eigenlijk wat vergelijkbaar met een tattoo: er worden pigmenten in de huid aangebracht. Dit gebeurt uiteraard steeds veilig met een steriele naad! Toch is het niet helemaal hetzelfde als een tattoo uiteraard. De naald wordt immers minder diep ingebracht dan bij een tattoo. Bovendien blijft deze make-up enkele jaren zitten, maar moet dit nadien dan ook herhaald worden indien je hetzelfde effect wilt. Dit effect verdwijnt natuurlijk ook zeer geleidelijk. Afspraak maken

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 35 MINUTEN RIJDEN VANAF TURNHOUT

Gratis parkeren direct voor de deur!

PMU DIENSTEN DIE WIJ AANBIEDEN NABIJ TURNHOUT

Voor onderstaande diensten kun je bij ons terecht.

WENKBRAUWEN TATOEËREN

Heb je zeer dunne wenkbrauwen die je graag wat dikker zou zien? Of heb je gewoon heel onregelmatige wenkbrauwen die je graag anders zou zien? Dan kan het een oplossing bieden voor jou om je wenkbrauwen te laten tatoeëren. Op deze manier hoef je vaak niet meer veel make-up te gebruiken om er toch mooi, verzorgd en natuurlijk uit te zien. Dit zorgt er dan ook voor dat je veel geld en tijd bespaart hierdoor! Afspraak maken

KLEURRIJKE EN VOLLE LIPPEN

Doorheen de jaren wordt onze huid dunner. Dit geldt alsook voor onze lippen. Hoe ouder we worden, hoe dunner de lippen worden. Ook het pigment neemt af waardoor onze lippen er vaal kunnen gaan uitzien. Met permanente make-up lippen kunnen we zowel de kleur als de vorm van de lippen aanpassen. Hierdoor zie je er meteen terug heel wat jaartjes jonger uit

EYELINER

Eyeliner is zeer handig wanneer je merkt dat het voor jezelf moeilijk is om het perfecte lijntje te trekken. Door te kiezen voor een permanent lijntje zorg je ervoor dat je er elke dag piekfijn uitziet en dat je je geen zorgen hoeft te maken wanneer je gaat zwemmen of wanneer je door de regen moet lopen… Je eyeliner blijft er namelijk perfect uitzien! Reken je tijdswinst daardoor maar uit! Voor je ogen kan dit zowel boven, onder en beiden. Hierin kies je volledig zelf.

LITTEKEN CAMOUFLAGE

Misschien heb je wel littekens in je gezicht door acné vroeger of door operaties, waardoor je zelfvertrouwen enorm aangetast worden. Ook hier kan permanente make-up helpend zijn. We zorgen ervoor dat je litteken veel minder zichtbaar wordt door litteken camouflage en het gebruik van de juiste pigmentatie en zo kan je weer optimaal genieten van je leven!

HAAR PIGMENTATIE

Misschien heb je wel al gemerkt dat je haar dunner wordt of meer en meer begint uit te vallen waardoor je onzeker wordt. Dan is een haar pigmentatie behandeling misschien wel iets voor jou. Deze behandeling is zowel geschikt voor mannen als vrouwen! Op deze manier worden er pigmenten geplaatst op de plaatsen waar het haar dunner is of uitgevallen. Alles wordt op een zeer natuurlijke manier uitgevoerd, waardoor het amper zichtbaar is voor anderen!

BB GLOW

Een andere manier om littekens aan te pakken in je gezicht, is door te kiezen voor BB Glow. Deze behandeling zorgt immers voor een mooie, egale teint door gebruik te maken van serums op basis van kruiden die met hele fijne naalden in je huid worden aangebracht. Hierdoor kan je rekenen op een stralende huid zonder oneffenheden voor zo’n 6 tot 9 maanden lang!

MAAK EEN AFSPRAAK

Als je nog vragen hebt, dan staan wij altijd paraat om deze te beantwoorden. Je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, via e-mail info@pmubrabant.nl, telefoon:+31(0)85 130 91 14 of Whatsapp: 06 44 436 361. Liever direct een afspraak inplannen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij PMU Brabant.