Tilburg

PMU Tilburg nodig?

Heb je interesse in permanente make-up in Tilburg? Dan wil je natuurlijk geholpen worden door een specialist. Naast de moderne materialen, veilige pigmenten en certificaten is ervaring een pre! Als het gaat om mooie PMU dan moet het in 1x goed zijn. Of het nu gaat om het tatoeëren van wenkbrauwen, lippen of eyeliner; de juiste vorm kan alleen door iemand met ervaring bereikt worden. Zoek je naar permanente make-up Hilvarenbeek of permanente make-up Goirle dan ben je binnen 15 minuten bij onze studio.

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de huid. Dit gebeurt altijd veilig, met een steriele naald. Velen denken dat het plaatsen van permanente make-up hetzelfde is als een tatoeage, bijvoorbeeld op het lichaam. Toch is dat niet geheel waar. In tegenstelling tot een tatoeage wordt de naald minder diep ingebracht. Het aanbrengen van permanente make-up gebeurt bij ons altijd op een professionele en zorgvuldige manier. Bij ons kan je er dus op rekenen dat het plaatsen van permanente make-up altijd veilig zal verlopen! Voor je aan permanente make-up in Tilburg of waar dan ook begint, is het belangrijk om je te laten adviseren. Daarom staan wij altijd voor je klaar. Op zoek naar PMU Tilburg, hier ben je aan het juiste adres!

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 20 MINUTEN RIJDEN VANAF TILBURG

Gratis parkeren direct voor de deur!

WIE ZIJN WIJ?

PMU Brabant is ontstaan door een geschoolde tattoo artist met een liefde voor make-up. Door haar passie voor make-up besloot zij al snel om te werk te gaan als permanent make-up artist. PMU Brabant is hieruit voortgevloeid. Bij permanent make-up Tilburg staan perfectie en een natuurlijke look centraal. De oprichtster is ondertussen al een tijdje werkzaam als permanent make-up artist en vind een persoonlijke aanpak erg belangrijk. Haar eigen zaak oprichten was haar grote droom en die kan zij dankzij jouw hulp verwezenlijken. Omdat zij zoveel belang hecht aan een persoonlijke omgang met de klanten, staat zij altijd paraat om je advies op maat te geven. Zoek je naar PMU Hilvarenbeek of PMU Goirle ook dan ben je in 15 minuten bij onze studio. Wil je meer weten over ons? Lees dan hier verder.

PERMANENTE MAKE-UP TILBURG; WELKE DIENSTEN BIEDEN AAN?

Bij ons kan je terecht voor onderstaande diensten. 

WENKBRAUWEN TATOEËREN

Heb je dunne, onregelmatige of ongelijke wenkbrauwen? Dan kan je bij ons je wenkbrauwen tatoeëren! Als je ze bij ons laat tatoeëren, dan wordt zware make-up waarmee je er al snel onnatuurlijk uitziet overbodig. Als je kiest voor deze behandeling, dan zal je er van ‘s ochtendsvroeg tot ‘s avondslaat altijd stralend uitzien en bovendien heel wat tijd in de badkamer besparen.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Voor het tatoeëren van je wenkbrauwen kun je kiezen uit twee verschillende technieken. De eerste techniek is de ‘hairstroke-techniek’. Hierbij worden er fijne lijntjes in de huid getekend in de kleur en de vorm van de haarlijntjes, hierdoor heb je altijd een natuurlijk effect. Bij de ‘powder-techniek’ worden je wenkbrauwen echt ingekleurd. Dat kan handig zijn wanneer één wenkbrauw donkerder is dan de andere. Deze techniek heeft een beetje hetzelfde effect als een wenkbrauwpotlood, maar mooier. Je kan ook kiezen om beide behandelingen te laten uitvoeren. Als je kiest voor een combinatie, dan zullen er eerst haartjes bij gezet worden en vervolgens krijgen je wenkbrauwen een vollere look door de powder-techniek toe te passen. Weet je niet goed welke behandeling je moet kiezen? Contacteer ons gerust voor advies op maat!

EYELINERS

Bij ons kan je ook terecht als je een professionele eyeliner wilt laten plaatsen. Ga je nooit de deur uit zonder eyeliner, maar lukt het jou niet om het resultaat te krijgen dat je wilt? Dan is permanente eyeliner een goede oplossing. Met permanente eyeliner zie je er elk moment van de dag piekfijn uit. Gedaan met uitgelopen eyeliner als het buiten regent of als je terugkomt van een zwempartij. Als je een permanente eyeliner hebt dan kan je zorgeloos alle activiteiten uitvoeren die je wilt. Permanente eyeliner kan zowel boven als onder het oog gezet worden en je kan ook kiezen voor beiden. Afhankelijk van wat jij mooi vindt en wat jou het beste staat.

LIPPEN

Met permanente make-up kan je ook je lippen laten corrigeren. Door de jaren wordt de huid rond je lippen dunner en worden je lippen ook bleker. Dit kan je mooi laten corrigeren met behulp van permanente make-up. Daardoor hebben je lippen weer een mooie gezonde kleur en zie je er meteen weer enkele jaren jonger uit! Een permanente lipliner is ook ideaal als het bijtekenen niet goed meer lukt. Daarnaast is het ook mogelijk om met permanente make-up de vorm van je lippen wat aan te passen, dat kan handig zijn als je last hebt van schisis.

LITTEKEN CAMOUFLAGE

Heb je last van littekens en wil je er iets aan laten doen? Laat dan je littekens wegwerken of camoufleren met permanente make-up. Door permanente make-up zal je litteken nog nauwelijks zichtbaar zijn en dit dankzij het gebruik van de juiste pigmentatie! 

HAAR PIGMENTATIE

Heb je dun haar of begint je haar uit te vallen? Dan kan je kiezen voor haar pigmentatie. Bij deze behandeling plaatsen wij pigmenten op de plaatsen waar je haar dunner of uitgevallen is. Deze oplossing is zowel voor mannen als vrouwen met haar problemen. Haar pigmentatie heeft een heel natuurlijk resultaat, waardoor het zal lijken of je haar is terug gegroeid

BB GLOW

Heb jij littekens op je gezicht, omdat je vroeger vaak last had van acne? Dan is BB glow de oplossing voor jou! Een BB glow behandeling zorgt voor een mooie egale teint. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van serums op kruidenbasis. Dit serum wordt met hele fijne naaldjes in je huid gebracht. Na 3 tot 5 behandelingen heb jij voor 6 tot 9 maanden een stralende huid zonder oneffenheden.

NOG VRAGEN?

Als je nog vragen hebt, dan staan wij altijd paraat om deze te beantwoorden. Je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, via e-mail info@pmubrabant.nl, telefoon:+31(0)85 130 91 14 of Whatsapp: 06 44 436 361. Liever direct een afspraak inplannen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij PMU Brabant.