Lommel

Bij permanente make-up nabij Lommel ben je aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met permanente make-up. Permanente make-up is een verzamelnaam van verschillende behandelingen die er voor kunnen zorgen dat je zelfverzekerder door het leven gaat.

WIE ZIJN WIJ?

Onze permanente make-up studio is gelegen in Lage Mierde nabij Lommel. De passie en liefde voor permanente make-up zorgt voor perfectie en een prachtig resultaat. Al jaren zijn wij actief als permanente make-up artist en nu is onze droom eindelijk uitgekomen door onze eigen studio te beginnen. Wil je meer weten over ons? Lees dan ons verhaal.

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, LECHTS 35 MINUTEN RIJDEN VANAF LOMMEL

Gratis parkeren direct voor de deur!

PERMANENTE MAKE-UP; WAT IS HET?

Permanente make-up is een verzamelnaam voor behandelingen waarbij pigment wordt aangebracht in de huid. Dat wordt gedaan door kleine naaldjes. In wezen lijkt het dus een beetje op tatoeëren. Het verschil is dat er bij het zetten van een tatoeage gebruikt wordt gemaakt van inkt. Bij permanente make-up wordt er pigment aangebracht in de huid. Afspraak maken

PMU DIENSTEN DIE WIJ AANBIEDEN NABIJ LOMMEL

Voor onderstaande diensten kun je bij ons terecht.

WEER PRACHTIGE WENKBRAUWEN?

Bij het permanent aanbrengen van wenkbrauwen kun je kiezen uit twee verschillende opties. Bij de eerste worden hele dunne haartjes gepigmenteerd met de juiste kleur pigment aangepast aan ondertoon van de huid, kleur van de huid, kleur van het haar en eventueel ogen. Bij de andere techniek worden de wenkbrauwen voorzien van een schaduw waardoor een poeder effect ontstaat. Dit heeft hetzelfde effect als een wenkbrauwpotlood maar dan realistischer. Afspraak maken

VOLLE OF KLEURRIJKE LIPPEN?

Wanneer je ouder wordt, zullen de lippen dunner worden. Het kan ook zo zijn dat je van jezelf dunne of ongelijke lippen hebt. Door middel van het pigment kunnen de lippen gelijk gemaakt worden. Ook kunnen de lippen een andere tint krijgen waardoor ze meer opvallen

PERMANENTE EYELINER

Wat zou het fijn zijn om niet elke dag eyeliner op te doen. Met permanente eyeliner is dat heel goed mogelijk. Er worden lijnen aangebracht op de plek waar jij normaal eyeliner draagt. Hoe dik of dun ligt helemaal aan jou. Het scheelt een hoop werk wanneer je niet meer elke dag druk bent met het aanbrengen van eyeliner en daarnaast ben je veel minder geld kwijt aan eyeliners.

LITTEKEN CAMOUFLAGE

Met pigment kunnen littekens gecamoufleerd worden. Het pigment wordt over het litteken aangebracht waardoor deze wegsmelt in de huid. Hierdoor zie je bijna niets meer van het litteken. Sommige littekens kunnen zorgen voor een hoop onzekerheid, maar dat is dus niet meer nodig na een behandeling met permanente make-up.

HAAR PIGMENTATIE TEGEN DUNNER WORDEND HAAR

Dunner wordend haar kan bij zowel vrouwen als mannen zorgen voor een hoop onzekerheid. Met haar pigmentatie kun je er voor zorgen dat plekken waar het meer opvalt dat het haar dunner is, minder zichtbaar zijn. Op die manier hoeft niemand meer onzeker te zijn over het feit dat haar op bepaalde plekken dunner kan worden.

WEER EEN EGALE HUID DOOR BB GLOW

Wanneer je een stralende teint wil, wordt een BB glow behandeling aanbevolen. Bij deze behandeling wordt een kruiden serum in de huid gebracht met kleine naalden. Na ongeveer 3 tot 5 behandelingen zal je zien dat de huid voor 6 tot 9 maanden een prachtige glow krijgt. De behandeling wordt ook aanbevolen wanneer je last hebt van littekens door acne.

NOG VRAGEN?

Behandelingen met permanente make-up zijn er dus voor een breed scala aan problemen. De behandelingen zijn vooral bedoeld om iemand nog zelfverzekerder te krijgen door kleine aanpassingen.

e kan met ons contact nemen via het contactformulier op de website, via e-mail info@pmubrabant.nl, telefoon:+31(0)85 130 91 14 of Whatsapp: 06 44 436 361. Liever direct een afspraak maken? Dat kan via ons afspraakformulier.