Hoogstraten

Ben je in de ochtendrush vergeten make-up op te brengen? Permanente make-up Hoogstraten to the rescue! Dankzij permanente make-up straal jij op elk moment van de dag en bespaar je jezelf een heleboel tijd bij het opmaken.

WIE ZIJN WIJ?

Bij onze permanente make-up studio kom je terecht bij een professional met een passie voor beauty en make-up. Dankzij continue bijscholing van onze medewerkers ben jij verzekerd van de beste technieken. Een persoonlijke aanpak staat centraal in onze studio in Hoogstraten. We beginnen altijd met een persoonlijke intake waarin we jouw wensen bespreken en we jou advies op maat geven.

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 40 MINUTEN RIJDEN VANAF HOOGSTRATEN

Gratis parkeren direct voor de deur!

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?

Permanente make-up staat voor het inbrengen van pigmenten in de huid, met behulp van een steriele naald. De pigmenten worden minder diep dan een tatoeage aangebracht, waardoor permanente make-up 1 tot 4 jaar houdt. Deze permanente make-up heeft een natuurlijke uitstraling en zorgt ervoor dat jij er op elk moment van de dag fris en verzorgd uitziet. Afspraak maken

WELKE PERMANENTE MAKE-UP DIENSTEN BIEDEN WIJ AAN NABIJ HOOGSTRATEN?

Voor onderstaande diensten kun je bij ons terecht.

PERMANENTE WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen zijn het frame van je ogen en geven je gezicht karakter. Met behulp van permanente make-up voor je wenkbrauwen kunnen we deze perfectioneren. We beschikken over meerdere technieken om je wenkbrauwen te tatoeëren, we bespreken op voorhand welke techniek het best voor jou past. Afspraak maken

EYELINERS

Een eyeliner boven en/of onder je oog geeft je een uitgeruste blik. Dankzij permanente eyeliners hoef je ‘s ochtends niet meer te knoeien met een eyelinerstift of oogpotlood. Met een zwarte kleur tatoeëren we ook tussen de wimperhaartjes, dit geeft het beste resultaat.

HAAR PIGMENTATIE TEGEN HAARUITVAL OF DUN HAAR

Heb je last van haaruitval of dun haar? Met behulp van micro haar pigmentatie worden er stoppels getatoeëerd op plaatsen waar je haar dun is of ontbreekt. Zo creëren wij de illusie van een volle haardos die niet te onderscheiden is van echt haar.

BB GLOW EN LITTEKEN CAMOUFLAGE

Irriteert het litteken uit je jeugd je? Laat je litteken camoufleren met permanente make-up! Het litteken blijft uiteraard bestaan maar het zal minder opvallen. Heeft acné je littekens in je gezicht bezorgd? Met BB Glow hebben wij de ideale oplossing voor jou! Met behulp van fijne naaldjes wordt een serum op basis van kruiden in je huid gemasseerd. Na een aantal behandelingen kan jij een aantal maanden van een stralende huid zonder oneffenheden genieten.

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog vragen over de behandeling of twijfels over welke behandeling bij jou zou passen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan het contactformulier op de website invullen, ons mailen op het adres info@pmubrabant.nl of ons bellen op het telefoonnummer +31(0)85 130 91 14 Wil je graag een afspraak boeken? Dat kan via onze boekingsapp.