Eindhoven

Wanneer je op zoek bent naar permanente make-up in omgeving Eindhoven, dan ben je aan het juiste adres. Met permanente make-up haal je de mooiste features uit je zelf naar voren door middel van een klein beetje hulp.

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 25 MINUTEN RIJDEN VANAF EINDHOVEN

Gratis parkeren direct voor de deur!

MEER OVER PERMANENTE MAKE-UP

Maar wat is permanente make-up? Bij permanente make-up wordt door middel van een steriele naald, pigment ingebracht in de huid. Dat klinkt waarschijnlijk bekend want bij tatoeëren gebeurt hetzelfde. Bij permanente make-up gaat de naald alleen een stuk minder diep in de huid dan bij tatoeëren. Op die manier worden bepaalde plekken zoals de wenkbrauwen of lippen op een natuurlijke manier mooier gemaakt. Bij permanente make-up is het wel belangrijk dat dit dus op een professionele en veilige manier gebeurt. Ook is het belangrijk dat er voorafgaand aan de behandeling een gesprek plaatsvind zodat je je goed kan laten inlichten over de permanente make-up en eventueel advies kan krijgen over de procedures. Dit gebeurt op de dag van de afspraak voorafgaand aan het pigmenteren. Er zijn verschillende manieren van permanente make-up die we hieronder zullen uitleggen.

WIE ZIJN WIJ?

Door onze liefde en passie voor make-up hebben wij besloten om onze eigen studio te beginnen; PMU Brabant. Bij onze permanente make-up studio nabij Eindhoven staat perfectie en natuurlijke look centraal. Al enige tijd zijn wij werkzaam als permanente make-up artiest en wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak. Het oprichten van onze eigen zaak is al lange tijd een grote droom geweest. Wij zijn altijd bereid om je advies om maat te geven. Wil je meer weten over ons? Lees dan ons verhaal. Afspraak maken

PMU DIENSTEN DIE WIJ AANBIEDEN NABIJ EINDHOVEN

Bij ons kan je terecht voor onderstaande diensten.

WENKBRAUWEN TATOEËREN

Een van de bekendste toepassingen van permanente make-up is door middel van permanente wenkbrauwen. Bij permanente wenkbrauwen worden ongelijke of dunne wenkbrauwen door verschillende technieken nog mooier. Je kan hierbij kiezen uit een techniek waarbij dunne haartjes als het ware getekend worden in de vorm van wenkbrauw haren. Op die manier lijkt het ontzettend natuurlijk. Ook kun je kiezen uit een poeder techniek. Bij deze techniek worden de wenkbrauwen voorzien van een schaduw die lijkt op een poeder. Op deze manier bespaar je een hoop tijd aan make up, maar vaak ook een hoop geld.

LIPPEN

Met permanente make-up kan je ook je lippen laten corrigeren. Door de jaren wordt de huid rond je lippen dunner en worden je lippen ook bleker, dit kan je mooi laten corrigeren met behulp van permanente make-up. Daardoor hebben je lippen weer een mooie gezonde kleur en zie je er meteen weer enkele jaren jonger uit! Daarnaast is het ook mogelijk om met permanente make-up de vorm van je lippen wat aan te passen, dat kan handig zijn als je last hebt van een schisis.

EYELINERS

Bij ons kan je ook terecht als je een professionele eyeliner wilt laten plaatsen. Ga je nooit de deur uit zonder eyeliner, maar lukt het jou niet om het resultaat te krijgen dat je wilt? Dan is permanente eyeliner een goede oplossing. Met permanente eyeliner zie je er elk moment van de dag piekfijn uit. Gedaan met uitgelopen eyeliner als het buiten regent of als je terugkomt van een zwempartij. Als je een permanente eyeliner hebt dan kan je zorgeloos alle activiteiten uitvoeren die je wilt. Permanente eyeliner kan zowel boven als onder het oog gezet worden en je kan ook kiezen voor beiden. Afhankelijk van wat jij mooi vindt en wat jou het beste staat.

LIPPEN

Met permanente make-up kan je ook je lippen laten corrigeren. Door de jaren wordt de huid rond je lippen dunner en worden je lippen ook bleker, dit kan je mooi laten corrigeren met behulp van permanente make-up. Daardoor hebben je lippen weer een mooie gezonde kleur en zie je er meteen weer enkele jaren jonger uit! Daarnaast is het ook mogelijk om met permanente make-up de vorm van je lippen wat aan te passen, dat kan handig zijn als je last hebt van een schisis.

PERMANENTE EYELINER VOOR PRACHTIGE OGEN

Eyeliner aanbrengen kan een ontzettend moeilijk klusje zijn. Heb je bij het ene oog een mooie lijn aangebracht, lukt het bij het andere oog niet. Ben je eindelijk tevreden, loop je naar buiten en blijkt het te regenen. Met een permanente eyeliner hoef je je hier geen zorgen over te maken. Er wordt boven, onder of op beide plekken een permanente lijn gezet zodat je nooit meer eyeliner op hoeft te doen.

GEEF JE LIPPEN MEER KLEUR

Ook op je lippen kun je permanente make-up laten aanbrengen. Je kan er bijvoorbeeld kiezen om de lijn van de lippen te laten corrigeren. Deze kan veranderen naarmate je ouder wordt, maar je kan ook ongelijke lippen hebben. Ook kan je met de pigmenten in de make up de lippen een andere kleur geven. Wanneer de lippen bleek zijn, kun je ze net iets meer kleur geven.

HAAR PIGMENTATIE; VOOR DUN HAAR

Wanneer je ouder wordt, kan het zijn dat het haar dunner wordt. Dit kan zorgen voor onzekerheid. Met haar pigmentatie kun je de plekken waar het haar dunner wordt, camoufleren. Hierdoor lijkt het alsof het haar niet dunner is en zie je hier ook veel minder van.

BB GLOW VOOR EEN EGALE HUID

Littekens in het gezicht, door bijvoorbeeld acne, kunnen er voor zorgen dat je je onzeker voelt over je huid. Door middel van verschillende kruidenserums die met een naald in de huid worden gebracht, krijg je weer een mooie stralende huid. De behandeling wordt opgesplitst in meerdere keren, vaak zo’n 3 tot 5 keer. Door de BB glow behandeling blijf je een halfjaar tot 9 maande een mooie stralende huid hebben.

NOG VRAGEN?

Permanente make-up behandelingen kunnen er dus voor zorgen dat je je een stuk zelfverzekerder voelt. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk.

Als je nog vragen hebt, dan staan wij altijd paraat om deze te beantwoorden. Je contact met ons opnemen via het contactformulier op de website, via e-mail info@pmubrabant.nl, telefoon:+31(0)85 130 91 14 of Whatsapp: 06 44 436 361. Liever direct een afspraak inplannen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij PMU Brabant.