Arendonk

Als je op zoek bent naar een kliniek voor permanente make-up nabij Arendonk dan kunnen we uitstekend helpen. Permanente make-up is namelijk een goede oplossing voor iedereen die er altijd prachtig uit wil zien en die de schoonheid nog beter naar voren wil laten komen.

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?

Het is allereerst wel belangrijk om te weten wat permanente make-up is. Door middel van permanente make-up worden pigmenten in de huid ingebracht op een geheel veilige manier en altijd met een steriele naald. Deze naald die gaat minder diep dan een naald waarmee een tatoeage wordt aangebracht. We kunnen je altijd heel goed adviseren op het gebied van wat permanente make-up is zodat je juiste keuze kunt maken.

We zijn begonnen als een geschoolde tatoeage artiest die grote liefde heeft ontwikkeld voor make-up. Op deze manier is het bedrijf ontstaan. Zo stellen we een natuurlijke look en perfectie centraal. De oprichter van het bedrijf is al een tijdje werkzaam als permanent make-up artiest. En voor haar is een persoonlijke aanpak, erg belangrijk.

ONZE STUDIO IS GELEGEN IN LAGE MIERDE, SLECHTS 20 MINUTEN RIJDEN VANAF ARENDONK

Gratis parkeren direct voor de deur!

WELKE PERMANENTE MAKE-UP DIENSTEN BIEDEN WE AAN NABIJ ARENDONK

Allereerst kun je bij ons terecht voor het tatoeëren van je wenkbrauwen. Heb je ook last van dunne op onregelmatige wenkbrauwen? Dan kun je de oplossing vinden in het tatoeëren van de wenkbrauwen. In de reclames kom je vaak make-up tegen waarmee je wenkbrauwen dikker kunt maken. Maar dit zorgt helaas altijd voor een onnatuurlijke look.

Het tatoeëren van wenkbrauwen zorgt ervoor dat de wenkbrauwen er natuurlijk uit blijven zien. Dit geldt voor zowel in de ochtend als gedurende de late avonduren. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor het aanbrengen van permanente eyeliner. Eyeliner zorgt voor een belangrijke basis voor de ogen. Door middel van permanente eyeliner kun je het vervelende gevoel dat je uitgelopen make-up hebt aan de kant zetten. Je kunt nu gerust je dagelijkse werkzaamheden en activiteiten uitvoeren zonder dat je hier zorgen over hoeft te maken.

PERMANENT MAKE-UP VOOR DE LIPPEN EN HAREN

Ook de lippen en de haren krijgen volop aandacht bij ons. Naarmate je ouder wordt, worden je lippen dunner, maar veranderen ze ook van kleur waardoor ze er bleker uit zien. Door middel van correcties toe te passen met permanente make-up, zul je altijd mooie en gezonde lippen houden en zie je er jaren jonger uit. Ditzelfde geldt voor de haren. Haren worden ook dunner en soms lijkt het net alsof je kalende plekken hebt op je hoofd. Deze kunnen ook door middel van haar pigmentatie worden gecamoufleerd.

LITTEKENBEHANDELING

We worden geboren zonder littekens. Naar mate ons leven vordert, krijgen we er steeds meer littekens bij. Als de littekens zich bevinden in het gezicht, dan willen we deze graag camoufleren. Ook hiermee kunnen we je uitstekend van dienst zijn. Door middel van permanente make-up kunnen we de littekens camoufleren en nauwelijks zichtbaar maken, zodat je weer een prachtig egale huid hebt. Een manier om de littekens op je gezicht weg te werken is door middel van permanente make-up met de BB Glow behandeling.

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van verschillende serums die geheel op kruidenbasis zijn. Deze serums worden vervolgens met kleine naaldjes in de huid ingebracht. Na een aantal behandelingen van ongeveer vijf stuks wordt er gezorgd dat je ruim negen maanden kunt genieten van een stralende huid. Door middel van permanente make-up zul je weer stralend de dag door komen en hoef je zelf niet teveel moeite te doen. Laat het werk maar aan ons over!

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog vragen over de behandeling of twijfels over welke behandeling bij jou zou passen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kan het contactformulier op de website invullen, ons mailen op het adres info@pmubrabant.nl of ons bellen op het telefoonnummer +31(0)85 130 91 14 Wil je graag een afspraak boeken? Dat kan via onze boekingsapp.