Wat zijn permanente eyeliners?

Wilt u nooit meer iedere ochtend die vervelende eyeliner zetten? Of er gewoon op ieder moment van de dag uitgerust uitzien? Denk dan eens aan permanente make-up op het ooglid. Hierbij kunt u zelf bepalen of u alleen boven wilt of alleen onder, of misschien zelfs boven én onder? Voor de behandeling gebruiken we vaak een zwarte kleur. Bij het zetten van het lijntje op het ooglid wordt er ook tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Met deze behandeling kunnen de ogen in de juiste verhouding worden gebracht met het gezicht.

Bij de behandeling is na ongeveer 6 weken een nabehandeling nodig om ervoor te zorgen dat de lijn overal even dik is. Bij een zwarte  boven eyeliner moet u er rekening mee houden dat deze er PERMANENT in zit. Deze zal misschien licht vervagen, maar nooit helemaal verdwijnen. Bij een onder eyeliner moet u er rekening mee houden dat er na de 1e behandeling altijd retentie van pigment kan plaatsvinden, dit wil zeggen dat u er rekening mee moet houden dat er kleine stukjes pigment verdwijnen en u een 2e behandeling nodig heeft om dit te corrigeren.

Voor de man

Permanente make-up is niet alleen geschikt voor vrouwen, ook mannen laten een dunne eyeliner zetten. Door middel hiervan zal de focus op de ogen komen, en zullen de ogen meer spreken.

Over ons

Permanente Make-up Brabant is ontstaan uit mijn passie voor Make-up en mijn liefde voor tattoo’s. Na mijn scholing als tattoo artist, als bredere basis voor het pigmenteren, was voor mij de meest logische stap om me te gaan specialiseren in PMU oftewel als permanente make-up artist. Met een erkend certificaat, professionele kennis en een voortreffelijke cijferlijst op zak, kon ik eindelijk mijn droom gaan verwezenlijken!