Over ons

Permanente Make-up Brabant is ontstaan uit mijn passie voor Make-up en mijn liefde voor tattoo’s. Na mijn scholing als tattoo artist, als bredere basis voor het pigmenteren, was voor mij de meest logische stap om me te gaan specialiseren in PMU oftewel als permanente make-up artist. Met een erkend certificaat, professionele kennis en een voortreffelijke cijferlijst op zak, kon ik eindelijk mijn droom gaan verwezenlijken!

Mijn doel met permanente make-up is om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te creëren, en bijvoorbeeld geen “streepjes code” wenkbrauwen of een streep boven het oog in plaats van een mooie eyeliner. Perfectie is voor mij belangrijk!

Tijdens de eerste behandeling vertel ik je precies wat je kan verwachten en wat er gaat gebeuren, je krijgt een eerlijk advies op basis van jouw gezichtsvorm, wensen en persoonlijk afgestemd op jouw huid. Samen komen we dan tot een permanente make-up die het beste bij jou zal passen.

Het is voor mij heel belangrijk dat jij met “voor jou perfecte” permanente make-up naar huis gaat, dat jij je de hele procedure op je gemak voelt en geen pijn hebt.

Voor je gezicht wil je toch alleen het allerbeste?!

Ben je benieuwd geworden naar mijn werk? Kijk dan even op mijn Instagram pagina of klik op de Instagram button op de pagina.

Heb je vragen, whatsapp me dan gewoon even via de app button. Ik ontvang je graag in mijn gezellige studio in Lage-Mierde, net onder Tilburg waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Tot Snel!

Yolanda Tack – Permanent Make-up Artist