Na een operatie, of elke andere gebeurtenis waardoor een litteken ontstaat, waar dan ook op het lichaam, geneest de ene huid mooier dan de andere. In het geval van een gedepigmenteerde huid, een huid waar het pigment uit is verdwenen, is het toepassen van een medische pigmentatie een fantastische uitkomst!

Het originele litteken blijft uiteraard aanwezig, maar door de juiste pigmentatie valt dit litteken veel minder op. In de volksmond noemen we deze permante make-up vorm ook wel een litteken camouflage tattoo. 

Waar wordt litteken camouflage voor gebruikt?

Over ons

Permanente Make-up Brabant is ontstaan uit mijn passie voor Make-up en mijn liefde voor tattoo’s. Na mijn scholing als tattoo artist, als bredere basis voor het pigmenteren, was voor mij de meest logische stap om me te gaan specialiseren in PMU oftewel als permanente make-up artist. Met een erkend certificaat, professionele kennis en een voortreffelijke cijferlijst op zak, kon ik eindelijk mijn droom gaan verwezenlijken! Het camoufleren van een litteken door middel van PMU, of zoals sommigen het noemen -een litteken camouflage tattoo- biedt werkelijk fantastische resultaten!