Micro haar pigmentatie (MHP) is de oplossing voor iedereen, zowel mannen als vrouwen, met dun haar of haaruitval. Bij MHP worden er, afhankelijk van uw situatie, stoppels gepigmenteerd op de plaatsen waar uw haar dunner is of waar het haar ontbreekt. Dit geeft bij het ontbreken van het haar de illusie van ultra realistische stoppels die niet van echt zijn te onderscheiden.

Als u nog haar heeft, maar dit erg dun is kunnen verschillende technieken worden gebruikt om de illusie te geven van een volle haardos. Dit geeft het zelfvertrouwen weer terug! Ook littekens in het haar zullen na de pigmentatie nauwelijks meer zichtbaar zijn. Kale plekken zijn verleden tijd!

Hoe werkt haar pigmentatie?

Voor het blote oog is het onmogelijk om het verschil te zien tussen de echte stoppels en de gepigmenteerde stoppels.

De MHP wordt gepigmenteerd doormiddel van een pigmenteermachine en een speciale naald cartridge. De speciale techniek die hiervoor gebruikt wordt zorgt voor een ultra realistisch effect. De pigmenten die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit en speciaal gemaakt voor MHP. Deze pigmenten zullen na enkele jaren vervagen, zodat u uw keuze voor kleur of model kunt aanpassen naarmate u ouder wordt.

Over ons

Permanente Make-up Brabant is ontstaan uit mijn passie voor Make-up en mijn liefde voor tattoo’s. Na mijn scholing als tattoo artist, als bredere basis voor het pigmenteren, was voor mij de meest logische stap om me te gaan specialiseren in PMU oftewel als permanente make-up artist. Met een erkend certificaat, professionele kennis en een voortreffelijke cijferlijst op zak, kon ik eindelijk mijn droom gaan verwezenlijken!