Hoe werkt de combobrows / combibrows methode?

Bij het zetten van Combobrows / Combibrows in de wenkbrauwen wordt met een pigmenteer machine met daarin een steriele naald cartridge, het pigment onder de huid aangebracht. De naaldjes gaan op en neer in de huid zoals een naaimachine, wat ervoor zorgt dat het pigment zich vlak onder het huidoppervlak nestelt in de 2de huidlaag.  Combobrows / Combibrows is een combinatie van machinaal gezette hairstrokes aan het begin van de wenkbrauw en een powderbrow aan het eind van de wenkbrauw, waardoor u een natuurlijke uitstraling krijgt door de hairstrokes en de voordelen van een volle wenkbrauw door de powderbrow aan het uiteinde van de wenkbrauw.

Vooraf aan het pigmenteren worden eerst de wenkbrauwen getekend zodat u vooraf de vorm kunt bepalen, pas wanneer u tevreden bent over de vorm gaan we over tot pigmenteren.

De voordelen van combobrows / combibrows

Het laten aanbrengen van semipermanente wenkbrauwmake-up heeft veel voordelen, zoals:

Wanneer je Combobrows / Combibrows laat zetten, zijn je wenkbrauwen tot twee jaar mooi van kleur en vorm. Dit zorgt ervoor dat je je wenkbrauwen niet hoeft bij te tekenen, waardoor je tijd bespaart. Daarna gaat de kleur langzaam vervagen en kan je ervoor kiezen opnieuw Combobrows / Combibrows  te laten zetten.

In vergelijking met de vroegere permanente make-uptechnieken zijn Combobrows / Combibrows en  powderbrows een huidvriendelijke methode, met een vol resultaat. Het resultaat van het aanbrengen van een poeder op de wenkbrauwen als u een volle wenkbrauw wil creëren en de natuurlijkheid van haartjes aan het begin van de wenkbrauw.

Combobrows / Combibrows zijn niet geschikt voor mensen met een erg droge huid. Combobrows / Combibrows zijn een stuk huidvriendelijker dan microblading omdat hier geen sneetjes in de huid worden gemaakt.

De behandeling kan tot ongeveer 2 uur duren .Direct na de behandeling zien de Combobrows / Combibrows er getekend en erg scherp uit, maar als deze na 7 dagen genezen zijn dan geeft het een heel zacht resultaat.

Wanneer je  Combobrows / Combibrows laat doen, ben je tot twee jaar verzekerd van mooi gevormde wenkbrauwen.

Wanneer je zwanger bent, diabetes hebt of onlangs chemotherapie hebt ondergaan, wordt deze techniek afgeraden. Laat je specialist ook zeker vooraf weten of je medicijnen gebruikt of ergens allergisch voor bent.

Over ons

Permanente Make-up Brabant is ontstaan uit mijn passie voor Make-up en mijn liefde voor tattoo’s. Na mijn scholing als tattoo artist, als bredere basis voor het pigmenteren, was voor mij de meest logische stap om me te gaan specialiseren in PMU oftewel als permanente make-up artist. Met een erkend certificaat, professionele kennis en een voortreffelijke cijferlijst op zak, kon ik eindelijk mijn droom gaan verwezenlijken!