BB Glow is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen en bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid! Sommige mensen denken dat deze behandeling gelijk is aan permanente foundation. Dat is niet geheel waar. 

Bij de BB Glow behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis. Het serum wordt doormiddel van hele fijne naaldjes (dermapen, ookwel microneedling) in de huid gebracht. Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen nodig, met tussenpozen van 14 dagen. Gemiddeld blijft het effect van de BB Glow 6 tot 9 maanden op de huid en valt daarom onder semi- permanente foundation. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De effecten van BB Glow

Over BB Glow

BB Glow serums bevatten geen chemische stoffen en de producten zijn van plantaardige oorsprong. Deze behandeling is zowel voor mannen als vrouwen en kan uitgevoerd worden voor elke leeftijd. BB Glow zorgt ervoor dat de huidskleur egaal wordt, zodat deze een heldere en een stralendere uitstraling geeft. Ook wanneer je donkere kringen om je ogen hebt, is BB Glow hiervoor een goede oplossing.

Over ons

Permanente Make-up Brabant is ontstaan uit mijn passie voor Make-up en mijn liefde voor tattoo’s. Na mijn scholing als tattoo artist, als bredere basis voor het pigmenteren, was voor mij de meest logische stap om me te gaan specialiseren in PMU oftewel als permanente make-up artist. Met een erkend certificaat, professionele kennis en een voortreffelijke cijferlijst op zak, kon ik eindelijk mijn droom gaan verwezenlijken!